Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Epizoda 23 - Neukrotivo srce - Corazon indomable - Prijevod Online sa Prevodom - Serije
Marikruz sa svojim dedom Ramirom živi u kolibi. Sa njima živi i Solita, gluvonema devojka koju je starac pronašao kada je bila beba - napuštena u blizini ranča Narvaesovih, blizu kojeg se i nalazi njegov skromni dom.

Veliko imanje je pod hipotekom, jer jedan od njegovih vlasnika, Migel, loše upravljao. Njegov mlađi brat Oktavio je pilot, koji se vraća kući tražeći novac, jer je ostao bez posla. Želi da proda svoj deo zemlje, ali ni ne pomišlja da će vrlo brzo odustati od te ideje, čim shvati da ga rad na imanju i komunikacija sa radnicima ispunjavaju srećom.

Oktavio upoznaje Marikruz na svom posedu, gde zatiče svog radnika kako je maltretira. Ne mareći za to što devojka živi u gotovo bednim uslovima života, on je brani kao pravi kavaljer I istovremeno shvata da je očaran njenom lepotom koja se skriva iza neuglednog izgleda. Kada otkrije da se njegova snaja Lusija ophodi prema Marikruz kao prema nižem biću, mladi pilot odlučuje da njoj I bratu pokaže lekciju koju neće zaboraviti, tako št će oženiti skormnu seljančicu.

Oktavio uskoro dobija ponudu da nastavi da radi kao pilot. On odlazi sa ranča I zadužeje brata da preda Marikruz njegov deo zemlje. Ipak, Lusija joj uz pomoć svoje rođake Ester postavlja zamku, pa Marikruz, nepravedno optužuju za krađu I ona završava u zatvoru. Srećom, jedan advokat veruje u njenu nevinost i uspeva da se izbori za njenu slobodu. Kada stigne u rodni kraj, Marikruz je šokirana – njen voljeni deda stradao je u požaru koji je uništio kolibu. Devojka se tada seli u meksičku prestonicu i zapošljava se kao služavka u kući bogatog Alehandra, nesvesna da joj je to biološki otac.Svojom neposrednošću i otvorenošću, Marikruz polako zadobija starčevo poverenje, pa on odlučuje da joj pružineophodno obrazovanje i napravi od njepravudamu, pripadnicu visokog društva. Zauzvrat, Marikruz mu pomaže oko administracije kazina na brodu, gde se suočava sa ambicijom Karolei Raise, koje uživaju u komforu zahvaljujući Alehandrovom ogromnom bogatstvu.

Gledaj Epizodu Online sa prevodom
Epizoda 23 - Neukrotivo srce - Corazon indomable - Prijevod Online sa Prevodom - Serije Besplatno Hrvatski Srpski Bosanski Titlovi

 
loading...
loading...