Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Epizoda 1 - Ne brini za mene - Benim Icin Uzulme - Filmovi Online Prijevod Serija sa Prevodom
Dva jako dobra prijatelja, Nijazi i Haldun, istovremeno se zaljube u lijepu kurdsku dijevojku Buke, koja je zajedno s obitelji došla u njihov kraj kao ispomoć u berbi čajevca. Buke se dopadne Nijazi, ali svoje simpatije mora kriti od ljubomornog Haruna, kojeg bi razbijesnjelo saznanje da se njih dvoje namjeravaju zaručiti. Stoga potajno odlaze u posjet Bukinoj rodbini u istočnoj Anatoliji kako bi tamo objavili zaruke. No, to se nimalo ne svidi Bukinom problematičnom bratiću... Sinan se vraća u mali gradić pored mora, netom nakon odlužene vojske i završenog fakulteta u inozemstvu. Iako si još uvijek ne može oprostiti smrt oca, Sinan se odluči ostati u rodnom kraju tek nakon što upozna prekrasnu Bahar, drugu suprugu očevog najboljeg prijatelja Sahina.

Gledaj Epizodu Online sa prevodom
Epizoda 1 - Ne brini za mene - Benim Icin Uzulme - Filmovi Online Prijevod Serija sa Prevodom Besplatno Hrvatski Srpski Bosanski Titlovi

 
loading...
loading...