Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Monsieur Hire (1989) Sa Prevodom Online

Monsieur Hire (1989) Online Sa Prevodom
Informacije:
Monsieur Hire (1989) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0097904/
Naziv: Monsieur Hire (1989) online sa prevodom
Zanr: Drama, Krimi, Romanticni
Ocena: 7.7
Trajanje: 1h 21min
Rezija: Patrice Leconte
Uloge: Michel Blanc, Sandrine Bonnaire, Luc Thuillier
Opis: Usamljeni i povučeni krojač, gospodin Ir, sredovečni je čovek koji ne voli ljude. Nakon ubistva mlade Pjeret u njegovom komšiluku, gospodin Ir postaje glavni osumnjičeni u očima detektiva koji istražuje slučaj. Gospodin Ir noću sa svog prozora špijunira komšinicu Alis i posmatra njene susrete sa dečkom Emilom. Kad Alis slučajno vidi da je gospodin Ir gleda, odlazi mu u iznenadnu posetu, tokom koje joj on priznaje da je zaljubljen u nju. Govori joj i da je video Emila kako ubija Pjeret, ali nije ga prijavio policiji da ona ne bi bila proglašena za saučesnika. Gospodin Ir poziva Alis da otputuje s njim u Lozanu u Švajcarskoj i ostavi Emila.

Gledaj Film Online sa prevodom
Monsieur Hire (1989) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...