Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Animal 2 (2008) Sa Prevodom Online

Animal 2 (2008) Online Sa Prevodom
Informacije:
Animal 2 (2008) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0985047/
Naziv: Animal 2 (2008) online sa prevodom
Zanr: Akcija, Drama, Krimi
Ocena: 5.1
Trajanje: 1h 33min
Rezija: Ryan Combs
Uloge: Ving Rhames, Vicellous Shannon, Richard Waugh
Opis: Godinama nakon što ga je ubio njegov najstariji sin Darius i zauzeo pad za zločine, bivši gangster James “Animal” Allen služi doživotnu zatvorsku kaznu u zatvoru Folsom. Kada se razbije između crnaca i meksikanaca, Animal se prebacuje u zatvor Susanville. Dok služi svoje vrijeme, Životinja saznaje da je njegov sin, James Jr., optužen za ubistvo, a onaj koji je odgovoran za izazvanu pucnjevu nalazi se iznutra. Ucenjen je i prisiljen da se vrati u svoju mracnu prošlost kao borac da bi spasao sina. Napolju, Darius, sada svojim ocem i čini sve što je u njegovoj moći uz pomoć svog advokata da sakupi dovoljno dokaza da objasni ime Džejmsa Jr.

Gledaj Film Online sa prevodom
Animal 2 (2008) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...