Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Accidental Switch / A Mother’s Revenge (2016) Sa Prevodom Online

Accidental Switch / A Mother’s Revenge (2016) Online Sa Prevodom
Informacije:
Accidental Switch / A Mother’s Revenge (2016) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt5492054/
Naziv: Accidental Switch / A Mother’s Revenge (2016) online sa prevodom
Zanr: Akcija, Drama, Triler
Ocena: 5.3
Trajanje: 1h 25min
Rezija: Fred Olen Ray
Uloge: Jamie Luner, Steven Brand, Audrey Whitby
Opis: Triler čiji zaplet počinje zamjenom kovčega na aerodromu, zbog čega su Jennifer, njezina kći i bivši muž u smrtnoj opasnosti. Jennifer Clarke (J. Luner) prošla je kroz nekoliko mučnih mjeseci nakon što ju je muž napustio radi dvostruko mlađe žene s kojom već čeka dijete. No, ponovno se moraju susresti na svečanoj dodjeli maturalne svjedodžbe svoje kćeri Katey (A. Whitby). Na aerodromu Jennifer zabunom uzme tuđi kovčeg koji izgleda kao njezin i tek u hotelu otkrije zabunu. Zove aerodrom da prijavi slučaj, no ondje se nitko nije javio s njezinim kovčegom. Već ta činjenica Jennifer se čini sumnjivom, a postaje još više sumnjičava kad je muški glas nazove s nepoznatog broja, tvrdeći da je aerodromski službenik, i zatraži je da mu kaže u kojem je hotelu, kako bi joj dostavio njezin kovčeg. Ona prekine vezu, a tuđi kovčeg preda na recepciju. Slijedit će najnapetijih 48 sati u njezinom životu….

Gledaj Film Online sa prevodom
Accidental Switch / A Mother’s Revenge (2016) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...