Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) HD Sa Prevodom Online

Informacije:
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) HD Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt1790809/
Naziv: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) HD online sa prevodom
Zanr: Akcija, Avantura, Fantazija
Ocena: 7.1
Trajanje: 2h 9min
Rezija: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Uloge: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem
Opis: U ovoj uzbudljivoj avanturi videćemo kapetana Džeka kog će zapljusnuti talas nesreće kad smrtonosni mornari duhovi, predvođeni zastrašujućim kapetanom Salazarom pobegnu iz Đavoljeg Trougla odlučni u nameri da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka. Džekova jedina nada leži u legendarnom Posejdonovom trozupcu, ali da bi ga pronašao, moraće teška srca da sklopi savez s Karinom Smit, genijalnim i prelepim astronomom, i Henrijem, tvrdoglavim mladim mornarom iz Kraljevske mornarice. Na čelu Galeba na umoru, njegovog malog i oronulog broda, kapetan Džek traži ne samo da promeni svoju zlu kob, već i da spasi svoj život od najstrašnijeg i najzlobnijeg neprijatelja kog je ikad imao.

Gledaj Film Online sa prevodom
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017) HD Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...