Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Amiche da morire (2013) Sa Prevodom Online


Informacije:
Amiche da morire (2013) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt2343371/
Naziv: Amiche da morire (2013) Online sa Prevodom
Zanr: Komedija
Ocena: 6.2
Trajanje: 103 min
Rezija: Giorgia Farina
Uloge: Claudia Gerini, Cristiana Capotondi, Sabrina Impacciatore
Opis: Gilda, Olivia i Crocetta su prijateljice koje zive na ostrvu na jugu Italije. Gilda je lepotica koja dolazi sa kontinenta i za zivot zaradjuje baveci se najstarijim zanatom na svetu – prostitucijom, Olivija je mlada domacica, koja svojom lepotom, elegancijom i idilicnim zivotom sa muzem izaziva ljubomoru svih zena. A Crocetta je baksuz, koja odbija sve svoje prosce. Jedne noci one prate Rocca, Olivijinog muza, jer ona sumnja da je on vara, ali otkrivaju da je on svercer oruzjem. Prilikom svadje, Olivija slucajno ubija muza i devojke ga zakopavaju. Ali uskoro su im policija i Roccove kolege na tragu.

Gledaj Film Online sa prevodom
Amiche da morire (2013) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...