Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Beat the Drum (2003) Sa Prevodom Online


Informacije:
Beat the Drum (2003) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0387057/
Naziv: Beat the Drum (2003) Online sa Prevodom
Zanr: Drama
Ocena: 7.2
Trajanje: 114 min
Rezija: David Hickson
Uloge: Junior Singo, Owen Sejake, Mary Twala
Opis: zivot u malom selu u pokrajini KvaZulu Natal ostavio je duboki trag na mladom Musi (Dzunior Singo). Majka mu je umrla od “bolesti”, a ni otac mu nije najbolje. Tradicionalnim verovanjima skloni seljaci misle kako je porodica prokleta, a seoski vrac govori Musinoj baki da mora da zrtvuje jedinu kravu kako bi odobrovoljila bogove. Musa ima problema i u skoli, a onda mu umire i otac. Decak uzima bubanj i odlazi na dugi put u Johannesburg u nadi da ce pronaci izgubljenog ujaka, ali i da ce zaraditi novac kojim ce kupiti novu kravu. Sve izgleda uzaludno, ali onda upoznaje Letti, devojcicu koja zivi na ulici i pokusava da ga nauci “umetnosti” dzeparenja. Musa nije srecan, ali prihvata neke njene savete, a postaje i svestan strahota AIDS-a, i koliko je ta bolest ubila ljudi u njegovoj domovini.

Gledaj Film Online sa prevodom
Beat the Drum (2003) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...