Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
The Grapes of Wrath (1940) Sa Prevodom Online


Informacije:
The Grapes of Wrath (1940) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0032551/
Naziv: The Grapes of Wrath (1940) Online sa Prevodom
Zanr: Drama
Ocena: 8.2
Trajanje: 129 min
Rezija: John Ford
Uloge: Henry Fonda, Jane Darwell, John Carradine
Opis: U vreme velike ekonomske krize u Americi, osiromasena farmerska porodica Dzoad iz Oklahome ostaje bez zemlje. Dzoadovi su prisiljeni da, u potrazi za poslom, a uprkos glasinama da nigde nije idealno, ipak krenu u Kaliforniju. Pred polazak prikljucuje im se i sin Tom (Henri Fonda), koji je pod uslovnom kaznom pusten iz zatvora. Na putu umire deda, a Tomovu trudnu sestru napusta suprug. Po dolasku u Kaliforniju zavrsavaju u vladinom kampu za nezaposlene i nalaze slabo placene sezonske poslove. Tom prihvata ideje propovednika Kejsija i odlucuje da se posveti borbi za prava siromasnih. Ali, ovu porodicu pogadjaju i druge nedace.

Gledaj Film Online sa prevodom
The Grapes of Wrath (1940) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...