Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Captain America: The Winter Soldier (2014) Sa Prevodom Online


Informacije:
Captain America: The Winter Soldier (2014) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt1843866/
Naziv: Captain America: The Winter Soldier (2014) Online sa Prevodom
Zanr: Akcija, Avantura, Naucna Fantastika
Ocena: 8.3
Trajanje: 136 min
Rezija: Anthony Russo, Joe Russo
Uloge: Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson
Opis: Posle kataklizmickih dogadjaja u Njujorku, koje smo videli u filmu “Osvetnici”, Stiv Rodzers zvani Kapetan Amerika zivi mirnim zivotom u Vasingtonu i pokusava da se privikne na savremeni zivot. Medjutim, napad na kolegu iz agencije S.H.I.E.L.D. primorava ga da pocne da se bori, zajedno sa Natasom Romanov tj. Crnom udovicom, protiv velike zavere koja ugrozava ceo svet. Profesionalne ubice su stalno na njihovom tragu. Kada shvate koliko je neprijatelj mocan, njih dvoje potraze pomoc jos jednog superheroja, Sokola, ali ubrzo saznaju da za neprijatelja takodje imaju nekoga sa supermocima – Vojnika zime.

Gledaj Film Online sa prevodom
Captain America: The Winter Soldier (2014) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...