Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Titanic (1997) Sa Prevodom OnlineTitanic (1997) Online Sa Prevodom
Informacije:
Titanic (1997) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0120338/
Naziv: Titanic (1997)
Zanr: Drama, Romanticni
Ocena: 7.7
Trajanje: 194 min
Rezija: James Cameron
Uloge: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane
Opis: “Titanic” je americka epska romansa i film katastrofe iz 1997. godine koji je rezirao i napisao James Cameron. U ovoj fiktivnoj prici postavljenoj u senci stvarne tragedije kada je potonuo mozda najpoznatiji brod u istoriji, glume Leonardo DiCaprio kao Jack Dawson i Kate Winslet kao Rose DeWitt Bukater, pripadnici potpuno razlicitih slojeva drustva koji se zaljube u trenutku dok brod putuje prema svojoj vlastitoj propasti. Iako su glavni likovi i ljubavna prica potpuno izmisljeni, u filmu se pojavljuju i stvarne istorijske licnosti. Gloria Stuart u filmu glumi ostarelu Rose koja nas u naraciji vodi kroz celu pricu, a Billyja Zane-a glumi Cal-a Hockley-ja, njenog verenika iz mladih dana.

Gledaj Film Online sa prevodom
Titanic (1997) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...