Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Love Happens (2009) Sa Prevodom Online

Love Happens (2009) Online Sa Prevodom

Love Happens (2009) Online Sa Prevodom
Informacije:
Love Happens (2009) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0899106/
Naziv: Love Happens (2009)
Zanr: Drama, Romanticni
Ocena: 5.6
Trajanje: 109 min
Rezija: Brandon Camp
Uloge: Jennifer Aniston, Aaron Eckhart, Dan Fogler
Opis: Udovac Burke Ryan (A. Eckhart) vodi seminare za samopomoc osobama koje su izgubile svoje najmilije i ne mogu prihvatiti njihovu smrt. Burke je pisac uspesne knjige u kojoj opisuje svoju tragediju i napor da savlada gubitak – njegova supruga je poginula u saobracajnoj nesreci – ali Burkeova slika samog sebe u javnosti sasvim je razlicita od one stvarne. Burke uverava ljude da se moraju suociti s gubitkom i poceti novi zivot, medjutim u tome sam ne uspeva, sto vrlo dobro vidi i njegov tast (M. Sheen) koji ga zbog toga prezire. Kad upozna privlacnu cvecarku Eloise (J. Aniston), cini se da ce napokon poceti iznova, ali ne uspeva i sebe dovodi u jos tezi polozaj.

Gledaj Film Online sa prevodom
Love Happens (2009) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...