Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Phantom Boy (2015) HD Sa Prevodom Online

Phantom Boy (2015) HD Online Sa Prevodom

Phantom Boy (2015) HD Online Sa Prevodom
Informacije:
Phantom Boy (2015) HD Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt1856057/
Naziv: Phantom Boy (2015) HD
Zanr: Animirani, Fantazija
Ocena: 6.5
Trajanje: 84 min
Rezija: Jean-Loup Felicioli, Alain Gagnol
Uloge: Edouard Baer, Jean-Pierre Marielle, Audrey Tautou
Opis: Radnja ove krimi price prati jedanaestogodisnjeg decaka Lea, koji zivi u Njujorku i koji zbog misteriozne bolesti biva smesten u bolnicu. Tamo nailazi na policajca Aleksa, koji je povredio nogu, a bio je na tragu banditu poznatim kao “covek sa slomljenim licem”, koji ima plan da preuzme kontrolu nad gradom pomocu kompjuterskog virusa u roku od 24 casa. Decak Leo ima izvanrednu moc: moc da se odvoji i lebdi u vazduhu u nematerijalnoj formi, nevidljiv i nedodirljiv, dok njegovo fizicko telo i dalje spava. U tom obliku, on moze da ide bilo gde, cak i da prolazi kroz zidove. S obzirom na sve to on ce zajedno sa Aleksom, policajcem, udruziti snage i pokusati da spase grad za manje od jednog dana.

Gledaj Film Online sa prevodom
Phantom Boy (2015) HD Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...