Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Il ragazzo invisibile / The Invisible Boy (2014) Sa Prevodom Online


Il ragazzo invisibile / The Invisible Boy (2014) Online Sa Prevodom
Informacije:
Il ragazzo invisibile / The Invisible Boy (2014) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt3078296/
Naziv: Il ragazzo invisibile / The Invisible Boy (2014)
Zanr: Avantura, Fantazija, Komedija
Ocena: 6.2
Trajanje: 1h 40min
Rezija: Gabriele Salvatores
Uloge: Ludovico Girardello, Valeria Golino, Fabrizio Bentivoglio
Opis: Michele je trinaestogodišnji, sramežljivi dječak koji odrasta u mirnom morskom gradiću. Zaljubljen je u djevojčicu Stellu te se nada kako će ga ona primijetiti iako osjeća kako je ona u potpunosti nesvjesna njegove prisutnosti. Jednog sasvim običnog i po ničemu posebnog dana Michele se pogleda u ogledalo te otkriva nešto vrlo neobično – postao je nevidljiv. Zajedno s otkrićem da je nevidljiv stiže i nevjerojatna avantura. Film je osvojio Nagradu mlade publike za najbolji europski film za djecu i mlade koju dodjeljuje Europska filmska akademija, a najbolji film bira mladi žiri iz 25 europskih gradova.

Gledaj Film Online sa prevodom
Il ragazzo invisibile / The Invisible Boy (2014) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...