Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Sundays at Tiffany’s (2010) Sa Prevodom Online

Sundays at Tiffany’s (2010) Online Sa Prevodom

Sundays at Tiffany’s (2010) Online Sa Prevodom
Informacije:
Sundays at Tiffany’s (2010) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt1743360/
Naziv: Sundays at Tiffany’s (2010)
Zanr: Drama, Romanticni
Ocena: 6.7
Trajanje: 88 min
Rezija: Mark Piznarski
Uloge: Alyssa Milano, Eric Winter, Kristin Booth
Opis: Usamljena, mlada i vrckasta Jane ima samo jednog prijatelja Michaela. Ali on je drugaciji, niko drugi ga ne moze videti ili verovati da postoji izvan okvira njene maste. Kako je Jane odrastala, doslo je vreme da Michael ode jer je on ‘andjeo cuvar’ koji dolazi deci kada trebaju ‘nevidljivog i izmisljenog prijatelja’. Proslo je 20 godina i Jane je sada odrasla zena, ima odlican posao i uskoro se udaje. Sada se je Michael opet pojavio, pa ni sam ne zna kako je to moguce i sa kojim ciljem. Polako shavata da je zaljubljen u nju i da je zato dosao. Jane misli da ima savrsen zivot, ali sto vise vremena provodi sa Micahelom, to vise se zblizava sa njim.

Gledaj Film Online sa prevodom
Sundays at Tiffany’s (2010) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...