Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Born on the Fourth of July (1989) Sa Prevodom Online


Born on the Fourth of July (1989) Online Sa Prevodom
Informacije:
Born on the Fourth of July (1989) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0096969/
Naziv: Born on the Fourth of July (1989)
Zanr: Biografija, Drama, Ratni
Ocena: 7.2
Trajanje: 2h 25min
Rezija: Oliver Stone
Uloge: Tom Cruise, Raymond J. Barry, Caroline Kava
Opis: Ron Kovic (Tom Cruise) je odrastao u patrijarhalnoj i katoličkoj obitelji u Massapequau na Long Islandu. U svakom pogledu Ron je izvanredan mladić, akademski je uspješan te fizički snažan zbog čega postaje najistaknutiji član hrvačkog tima svoje škole. Kada lokalni marinac posjeti školu kako bi pronašao novake, Ron shvati da ga domovina treba te se odluči prijaviti u vojsku. Ostavlja svoju djevojku i odlazi u rat. Kao narednik u Vijetnamu, Ron vodi svoje ljude u patrolu. U iznenadnom napadu američki vojnici su izmasakrirani, a Ron u kaotičnoj situaciji greškom ubije jednog od svojih ljudi. Nekoliko tjedana kasnije opet odlaze u izvidnicu tijekom koje je Ron ozbiljno ranjen i ostaje paraliziran od prsa prema dolje.

Gledaj Film Online sa prevodom
Born on the Fourth of July (1989) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...