Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Outlaws And Angels 2016 HD online sa prevodom

Outlaws And Angels 2016 HD online sa prevodom

Henry (Chad Michael Murray) i njegova opaka banda ubica upravo su opljačkali banku! Ali pljačka koja ih je trebala osigurati doživotno i pružiti im novi život južno od Meksičke granice, pretvorila se u krvavi obračun! Tokom pljačke bili su prisiljeni ubiti šerifa McCabea (Duke Mollner), zbog čega su im ucenjene glave! Sada, sa jednom od najvećih ucena u istoriji američkog Zapada, oni kreću u beg na jug kroz opasan teren. Polumrtvi i bez konja, hrane i vode, konačno naiđu na kuću Georgea Tildena (Ben Browder), koji zajedno sa svojom ženom Adom (Teri Polo) i dve kćeri živi u blizini granice. Bez ikakvih drugih opcija, banda odluči prenoćiti kod njih pre prelaska granice. Ali brzo usledi zastrašujući sled događaja. Mračne porodične tajne se otkrivaju a Henry se suočava s neobičnom i neočekivanom prilikom za iskupljenje.

Outlaws And Angels 2016 HD online sa prevodom

Gledaj HD film Online sa prevodom
Outlaws And Angels 2016 HD online sa prevodom full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...