Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Fuocoammare / Fire at Sea (2016) Sa Prevodom Online


Fuocoammare / Fire at Sea (2016) Online Sa Prevodom
Informacije:
Fuocoammare / Fire at Sea (2016) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt3652526/
Naziv: Fuocoammare / Fire at Sea (2016)
Zanr: Dokumentarac
Ocena: 7.1
Trajanje: 1h 54min
Rezija: Gianfranco Rosi
Uloge: Samuele Pucillo, Samuele Caruana, Maria Costa
Opis: Dokumentarni film „Vatra na moru“, italijanskog reditelja Đanfranka Rosija, dobitnik je Zlatnog medveda na 66. Filmskom festivalu u Berlinu, poznatom kao Berlinale. Žiri, kojim je predsedavala američka glumica Meril Strip, dodelio je glavnu nagradu popularnog Berlinala ostvarenju koje prikazuje život izbeglica na mediteranskom ostrvu Lampeduza, gde je na hiljade njih pristiglo u nastojanju da dođu do Evropske unije tokom protekle dve decenije, a hiljade poginulo u tom pokušaju. „U pitanju je odvažan hibrid uhvaćenih prizora i promišljenog pripovedanja koje nam predstavlja mogućnosti dokumentarca“, izjavila je Meril Strip, govoreći o Rosijevom filmu. Prema njenim rečima, dokumentarac Vatra na moru je „hitan, maštovit i neophodan“. Italijanski reditelj predstavio je svakodnevni život stanovnika ostrva na koje mnogi muškaraci, žene i deca iz Afrike preko Sredozemnog mora stižu oronulim čamcima. Žudeći za slobodom i prosperitetom, mnogi migrati stradaju na opasnom mediteranskom putu ka Evropi, a njihova tela često isplivaju iz vode u blizini Lampeduze.

Gledaj Film Online sa prevodom
Fuocoammare / Fire at Sea (2016) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...