Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Duelyant / The Duelist (2016) Sa Prevodom Online


Duelyant / The Duelist (2016) Online Sa Prevodom
Informacije:
Duelyant / The Duelist (2016) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt5282006/
Naziv: Duelyant / The Duelist (2016)
Zanr: Akcija, Drama, Triler
Ocena: 6.6
Trajanje: 1h 44 min
Rezija: Aleksey Mizgirev
Uloge: Pyotr Fyodorov, Vladimir Mashkov, Yuliya Khlynina
Opis: Nekoć davno čast se branila izazivanjem protivnika na dvoboj. Ponekad je to bio dvoboj mačevima, a ponekad pištoljima. Ali dvoboji često nisu rješavali samo pitanje časti, već i pitanje osvete. A upravo su čast i osveta ono što traži glavnu junak Ruskog povijesnog spektakla The Duelist redatelja Alekseya Mizgireva. The Duelsit je priča o Yakovlevu, umirovljenom časniku koji se vratio u St. Petersburg nakon dugogodišnjeg izbivanja. Tijekom svog boravka u gradu, on se odluči boriti kao predstavnik duelista. (U 19. stoljeću ruski zakon o dvobojima je dozvoljavao da duelistu izazvanog na dvoboj može zamijeniti bilo koja druga osoba). Iako se Yakovlev bori za novac, on također traži čast i osvetu protiv onih koji su ga osramotiili u prošlosti, izazvavši tako i Ruskog Guvernera.

Gledaj Film Online sa prevodom
Duelyant / The Duelist (2016) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...