Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
The Player (1992) Sa Prevodom Online

The Player (1992) Online Sa Prevodom

The Player (1992) Online Sa Prevodom
Informacije:
The Player (1992) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0105151/
Naziv: The Player (1992)
Zanr: Drama, Komedija, Krimi
Ocena: 7.6
Trajanje: 124 min
Rezija: Robert Altman
Uloge: Tim Robbins, Greta Scacchi, Fred Ward
Opis: Mladi Griffin Mill (T. Robbins) zaposlen je u holivudskom studiju i svakog dana saslusa desetine ideja za filmove, koje mu nude scenaristi. Kad pocne dobijati pretece poruke, zakljuci da ih salje David Kahane (V. D’Onofrio), scenarista kojeg je odbio pre nekoliko meseci. Mill otputuje u Pasadenu kako bi razgovarao s njim, ali dodje do svadje i tuce u kojoj Mill ubija Kahanea i bezi s mesta zlocina. U sledecih nekoliko dana stvari izmicu kontroli: Mill se boji da mu je polozaj na poslu ugrozen, pretece poruke stizu i dalje, policija ga ispituje o susretu s Kahaneom, a njega, vec nakon prvog susreta, neodoljivo privlaci Kahaneova devojka June Gudmundsdottir (G. Scacchi).

Gledaj Film Online sa prevodom
The Player (1992) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...