Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
I Still Know What You Did Last Summer (1998) Sa Prevodom Online

I Still Know What You Did Last Summer (1998) Online Sa Prevodom

I Still Know What You Did Last Summer (1998) Online Sa Prevodom
Informacije:
I Still Know What You Did Last Summer (1998) Sa Prevodom OnlineIMDB:
http://www.imdb.com/title/tt0130018/
Naziv: I Still Know What You Did Last Summer (1998)
Zanr: Horor, Misterija
Ocena: 4.6
Trajanje: 100 min
Rezija: Danny Cannon
Uloge: Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr., Brandy Norwood
Opis: Radnja filma pocinje dve godine nakon masakra koji je medju lokalnim tinejdzerima u malom ribarskom gradicu pocinio Ben Wilson (M. Watson), ubica sa kukom. Jedna od prezivelih, Julie James (J. Love Hewitt), sada je na koledzu, pa joj svakodnevni zivot zagorcavaju nocne more i strah da bi se ubijeni manijak mogao vratiti kako bi dovrsio svoj posao. Njena cimerka Karla Wilson (B. Norwood) i njen novi decko Will Benson (M. Settle) nastoje je utesiti putovanjem na Bahame koji su osvojili na nagradnoj igri. Ali dok se druzina sprema na izlet, Julien bivsi decko Ray Bronson (Freddie Prinze Jr.) koji je takodje preziveo masakr, sluti da bi se ubica stvarno mogao vratiti. Njegov pokusaj da upozori Julie i njene prijatelje je neuspesan jer se nalaze u usamljenom hotelu koji je ostao odsecen od sveta zbog nestanka struje. U takvim uslovima Julie i njeno drustvo ce se opet susreti sa manijakom.

Gledaj Film Online sa prevodom
I Still Know What You Did Last Summer (1998) Sa Prevodom Online full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...