Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Aladin 2 – Povratak Dzafara Crtani Filmovi

Aladin 2 – Povratak Dzafara Crtani Filmovi

“ Priča započinje kada grupa razbojnika koji dolaze u sklonište sa svojim najnovijim plenom. Baš kao i njihovi nesposobni lider, Abis Mal, odluči zadržati većinu od zlata i blaga za sebe ali iz u tome spprecavaju Aladin i Abu. U međuvremenu, u pustinji, Jago uspeva da iskopa sebe i lampu sa Dzafarom iz peska. Jago vise ne zeli da sluzi Dzafaru i baca lampu u bunar, a zatim se vraca u Agrabu, nadajući se da će uveriti Aladdin da ga je Jafar prisilio da sluzi. ali mu Aladdin ne veruje. Ipak slucajno, Jago mu spasava zivot i on je prinudjen da mu prusi jos jednu sansu. Dovodi ga u dvorac, ali to krije od Jasmine. Dzafar uspeva uz pomoc Abis Mala da se oslobodi, ali je i dalje zarobljen u lampi. Odlazi u Agrbu da se osveti Aladinu i zauzme presto.”

Aladin 2 – Povratak Dzafara (Aladdin 2 – The return of Jafar)

The post Aladin 2 – Povratak Dzafara appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
Aladin 2 – Povratak Dzafara Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...