Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Barbie In Rock ‘N Royals Crtani Filmovi

Barbie In Rock ‘N Royals Crtani Filmovi

“ U novom Barbi ostvarenju, Barbi glumi modernu princezu Kortni čiji će svet biti okrenut naopačke kada zameni mesto sa Erikom, poznatom rok zvezdom. Dva sveta se sudaraju kada greškom pošalju princezu Kortni u Pop kamp, a Eriku u Kraljevski kamp. Dok se vođe suparničkih kampova trude da isprave grešku, Kortni i Erika se prilagođavaju novim svetovima i zabavljaju se dok sklapaju nova i neočekivana prijateljstva. Kada devojke saznaju da su oba kampa u opasnosti od zatvaranja, moraće prigrliti razlike, pronaći svoje prave glasove i nastupiti zajedno u epskom nadpevavanju koje pokazuje da je sve moguće kada se usudiš sanjati veliko! ”

Kraljevići i Rokeri (2015)

The post Barbie In Rock ‘N Royals appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
Barbie In Rock ‘N Royals Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...