Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Mac u Kamenu Crtani Filmovi

Mac u Kamenu Crtani Filmovi

“ Crtani Film Mac u Kamenu Sinhronizovano. “Onaj ko izvuče mač iz kamena preuzeće titulu kralja Engleske!” Mnogi su pokušali ali mač i dalje stoji čvrsto zabijen u kamenu… Nakon smrti kralja, koji nije ostavio naslednika, nov će vladar postati onaj ko izvuče mač iz kamena u Londonskoj katedrali. Nakon brojnih bezuspešnih pokušaja znanih i neznanih, čini se kako nikome nije suđeno da zasedne na upražnjenu kraljevsku stolicu. U međuvremenu, duboko u mračnim šumama čarobnjak Merlin uzeo je pod svoje jedanaestogodišnjeg Arthura, zvanog Wart, pa ga podučava. Na novogodišnji dan u Londonu se održava veliki turnir na kom bi napokon trebao biti odabran novi kralj. Mladi Wart dolazi na svečanost kao sluga svog gospodara, Sira Kaya. Sasvim slučajno naći će se oči u oči sa famoznim mačem… ”

Mac u Kamenu (1963)

The post Mac u Kamenu appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
Mac u Kamenu Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...