Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Justin Bieber Never Say Never Crtani Filmovi

Justin Bieber Never Say Never Crtani Filmovi

“ Justin Bieber Never Say Never sa prevodom. Ovo je inspirativna istinita priča i redak pogled iznutra na Justinov uspon od uličnog izvođača iz malog grada Stratforda u Ontariju pa do internet fenomena i globalne superzvezde koji je kulminirao ostvarenjem sna, rasprodatom koncertnom salom Madison Square Garden. Kamera prati Justina Biebera tijekom desetodnevnih priprema za njegov rasprodani koncert u Madison Square Gardenu u kolovozu 2010. godine. Prizori tih desetak dana koncerata, proba i slobodnog vremena provedenog s prijateljima iz djetinjstva. Mamom i ostalom pratnjom ispresijecani su kućnim videosnimkama, starim fotografijama i intervjuima koji prikazuju kako je mladu glazbenu nadu preko YouTubea uočio lovac na talente iz Atlante, kako je oduševio pjevača Ushera i ubrzo nakon 15. rođendana postao svjetski poznat. Njegov menadžer naglašava važnost društvenih mreža te kako su Justinova osobnost i radna etika pomogli da stekne zvjezdani status. Kamera naglašava Bieberov izgled, a mama, djed i baka blistaju od ponosa. ”

Justin Bieber Never Say Never (2011)

The post Justin Bieber Never Say Never appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
Justin Bieber Never Say Never Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...