Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
101 Dalmatinac 2 Crtani Filmovi

101 Dalmatinac 2 Crtani Filmovi

“ Štene Patch se oseća zapostavljenim što možda i nije tako čudno uzevši u obzir njegovih 150 braće i sestara. Uz to, velika porodica se seli.Rozer, Anita i njihov pasji klan spremaju se za veliku selidbu na Plantažu Dalmatinaca, prostranu kuću na selu u kojoj će biti dovoljno mesta za 151 štene daleko od kandži Cruelle de Vil.Patch, najenergičniji od svih štenaca oseća se izgubljenim u moru tačkica i žudi za tim da postane jedinstven i veličanstven kao što je to njegov televizijski uzor, Thunderbolt.Gledajući Sat Thunderboltovih Avantura, Patch saznaje da postoji prilika da se pojavi na emisiji za vreme njenog snimanja u Londonu. Međutim, porodicna selidba kvari Patchove planove – sve dok ga slučajno i u totalnoj zbrci ne ostave za sobom.”

101 dalmatinac 2 – Pacova Londonska avantura (101 dalmatians 2 – Patch’s London adventure)

The post 101 Dalmatinac 2 appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
101 Dalmatinac 2 Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...