Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Sahara Crtani Filmovi

Sahara Crtani Filmovi

“ Crtani Film Sahara sa prevodom. Dva klana zmija sarađuju u pustinji. Prekrasne zelene zmije koje žive pod skloništem oaze, zaštićene su od ljudi. Sa druge strane su otrovne zmije koje preživljavaju u pesku, prašini i vrućini. Sahara je crtani film koji priča priču Ajar-a, mlade otrovne zmije koja je ismijavana od svojih prijatelja i Eva, buntovna princeza oaze koja želi pobjeći kako bi izbjegla dogovoreni brak. Njih dvoje će se susresti i zaljubiti. Umorni od toga da budu žrtveni jarci svoje zajednice, zmija Ajar i njegov drug škorpion Pitt, odluče da okušaju svou sreću u obližnjem naselju. Ovo je početak lude avanture koja će ih voditi kroz pustinju u potrazi za ljubavi i otkrivanju sebe samih. ”

Sahara 2017

The post Sahara appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
Sahara Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...