Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Mali Sef (The Boss Baby) Crtani Filmovi


Mali Sef (The Boss Baby) Crtani Filmovi

Mali sef crtani sa prevodom je urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu. Ispričana iz ugla jednog nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja sve do trenutka dok se nije pojavi ON. Novi član njihove porodice koji nosi odelo i aktovku. Ljubomoran na svog novog brata kreće u misiju da povrati pažnju svojih roditelj i saznaje da njegov brat i nije baš običan dečak. Emocionalna i razigrana komedija o porodičnim vrednostima. Ovo je priča o najneobičnijoj bebi koja nosi odelo, govori odraslim muškim glasom, nosi aktovku i ponaša se kao šef.

Mali Sef (The Boss Baby) 2017

The post Mali Sef (The Boss Baby) appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
Mali Sef (The Boss Baby) Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...