Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Herkules (Herkul) Crtani Filmovi


Herkules (Herkul) Crtani Filmovi

“ Herkules je više od čoveka, manje od boga. Sinu Zevsa oteli su njegovo božansko pravo stečeno rođenjem. Kada ga je zli Had ukrao iz kolevke i dao mu čarobni napitak kojim ga je učinio smrtnim. Naoružan je samo svojom ogromnom snagom i vernim letećim konjem Pegazom. Herkules je lepi grdosija koji voli da se bori i moraće da se dokaže dostojnim da bi povratio mesto na Olimpu koje mu pripada. Dugometražni crtani film govori o Herku moćnom Zevsovom sinu koji je otet sa Olimpa. Zastrašujuća figura iza Herkulovog nestanka je Had, bog podzemlja usijane glave. Kada Herk otkrije istinu o svom poreklu, kreće da se dokaže kao dostojni heroj. Pokušaće da se vrati u svoj mitski dom. Had međutim ima drugačije planove za našeg junaka i stavlja pred njega čitav niz nevolja. Duž svog puta Herkul će shvatiti da se pravo herojstvo ne meri snagom mišića, već snagom srca. ”

Herkules

The post Herkules (Herkul) appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
Herkules (Herkul) Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...