Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Moana (Vajana) 2016 Crtani Filmovi

Moana (Vajana) 2016 Crtani Filmovi

“ Pre tri hiljade godina, najveći mornari sveta putovali su po širokom Pacifiku i otkrivali brojna ostrva Okeanije. Ali onda, skoro hiljadu godina, njihova putovanja su prestala, i niko, do dan danas, ne zna zašto. Iz Volt Dizni studija za animaciju stiže Crtani film Vajana. To je neverovatna CG animirana avantura o živahnoj tinejdžerki koja će otploviti na hrabru misiju da spasi svoj narod. Za vreme tog putovanja ona će upoznati nekada moćnog poluboga Mauija (Dvejn Džonson) koji će je voditi u njenoj misiji da postane „nalazač puta“. Oni će zajedno putovati po otvorenom okeanu u ovom akcijom nabijenom putovanju. Tamo će se susresti s ogromnim vatrenim stvorenjima i neverovatnim preprekama. Usput će Moana ispuniti nedovršeni zadatak svojih predaka i otkriti ono što je uvek tražila: svoj identitet. Vajana Crtani film sa prevodom (Moana) ”

Moana (Vajana) 2016

The post Moana (Vajana) 2016 appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
Moana (Vajana) 2016 Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...