Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Rode (Storks) 2016 Crtani Filmovi

Rode (Storks) 2016 Crtani Filmovi

“ Crtani Film Storks Rode donose decu, ili su donosile pre. Sada dostavljaju pakete za veliku internet kompaniju Cornerstore.com. Junior, najbolji dostavljač je u problemu zato što je slučajno aktivirao mašinu za pravljenje beba, koja proizvede preslatku devojčicu. U očajničkom pokušaju da reši problem pre nego što šef poludi, Junior i njegov jedini čovekoliki prijatelj Tulip, na planini roda će pokušati da izvše svoju prvu dostavu beba u ludom putovanju koje bi moglo da usreći više od jedne porodice, kao i da vrati pravu misiju rodama u svetu. Crtani film su režirali Nicholas Stoller i Doug Sweetland prema Stollerovom scenariju. On balansira između satiričnog humora i scena koje će razdragati gledatelje svih uzrasta.”

Rode (Storks) 2016

The post Rode (Storks) 2016 appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
Rode (Storks) 2016 Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...