Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
New Year’s Eve (Nova godina u Njujorku) Crtani Filmovi

New Year’s Eve (Nova godina u Njujorku) Crtani Filmovi

“ New Year’s Eve film sa prevodom prati nekoliko ljudi i kako poslednji dan u godini utiče na njih. Kim je samohrana majka koja još uvek misli na njene ćerke. Hejli je dete koje želi da izađe sa dečkom da bi mogla da ga poljubi u ponoć. Kler je zadužen za godišnje tradicije grada, pada loptu na Tajms skveru. A kada nešto krene naopako ona mora da zatraži električara, koji je otpušten da se to sredi. Laura, kuvar koji se kuva u novoj godini doček za izdavačku kuću koja vodi u Jensen, njen bivši ko je pevač i obavlja na zabavi. Dok pokušava da se izvini za to kako se stvari završio, ona odbija da ga prihvati. Ingrid, žena koja radi u izdavačkom kućom, nakon što je blizu smrti iskustvo, odlučuje da napusti svoj posao i pita mladog glasnika, Pavle da joj pomogne da ispuni svoje rezolucije. ”

New Year’s Eve (Nova godina u Njujorku) 2011

The post New Year’s Eve (Nova godina u Njujorku) appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
New Year’s Eve (Nova godina u Njujorku) Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...