Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Mecava (Blizzard) Crtani Filmovi

Mecava (Blizzard) Crtani Filmovi

“ Mecava je prekrasna božićna priča koja nas uči kako prijateljstvo nikada ne prolaze te da nema veće vrijednosti od prijateljstva. Film je osvojio nekoliko nagrada na festivalima u SAD-u i Kanadi. Katie sanja o tome da postane umjetnička klizačica, što joj i polazi za rukom uz pomoć ljubaznog bivšeg olimpijskog prvaka. Nevolje nastaju kada se mali virtuoz na ledu preseli sa obitelji u veliki grad. U međuvremenu, na Sjevernom polu, Djed Božićnjak i njegovi patuljci proslavljaju rođenje soba Mećave. Vrlo brzo svi shvaćaju da Mećava ima sva tri dara koje čarobni sobovi mogu imati: umijeće letenja, mogućnost da se učini nevidljivim i dar da vidi srcem. Koristivši svoj izraženi talent, Mećava osjeti Katieinu tugu te kreće put grada da izvidi situaciju. Ne osvrćući se na stroga pravila Sjevernog Pola, sob pomaže Kytie da shvati kako pravo prijateljstvo nikada ne prolazi i da je to najveća vrijednost. ”

Mecava (Blizzard) 2003

The post Mecava (Blizzard) appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
Mecava (Blizzard) Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...