Video Tražilica je servis pomoću kojeg možete jednim klikom pretražiti sve važnije video portale. Filmovi s prijevodom, serije, dokumentarci. Brzo i jednostavno do najkvalitetnijih video sadržaja.
Klikom na jedan od ponuđenih linkova dolazite do stranice sa videom a ocjenom prijavite dobar ili loš link i kvalitetu.
loading...
Twitter
Bozic Bata i carobni panj Crtani Filmovi

Bozic Bata i carobni panj Crtani Filmovi

“ Bozic Bata i carobni panj crtani film. Božić je u malom gradu u Pirinejima. Olencero je ugledna ličnost koji predstavlja duh i donosi poklone deci. On je već primio sva pisma dece iz doline i čita njihove želje kroz magično stablo koje gori u njegovom kaminu. U to vreme jedan zli biznismen stiže u grad i želi da uništi šumu da bi tu izgradio ski centar. On će ukrasti Olencerov magični panj. I sva dečija pisma dovodeći do rizika da niko od dece ne dobije svoje poklone. Anje, mladi rudar, biće zadužen da stvari vrati na svoje mesto. Uz pomoć dece iz grada proći će kroz neverovatne avanture i opasnosti da bi vratili mir i duh Božića u dolinu. ”

Bozic Bata i carobni panj

The post Bozic Bata i carobni panj appeared first on Crtani Filmovi CrtaniOnline.com.

Gledaj Film Online sa prevodom
Bozic Bata i carobni panj Crtani Filmovi full HD filmovizija ceo film filmovita hrvatski srpski bosanski titlovi besplatno filmotopia gledanje online sa prevodom torrent kinoteka leptirica bioskop

 
loading...
loading...